Vilkår

Priser:
Angivne priser gælder kun for ordrer til levering i Danmark, ikke omfattende Grønland og Færøerne. Alle priser er ekskl. moms og inkl. levering. Der må påregnes et gebyr på kr. 55 for med varer for under kr. 300 eksklusiv moms.

Betaling:
Netto 10 dage efter aftale. Faktura tilsendes på den ønskede email-adresse. Fuld betaling skal ske inden 10 dage fra fakturadato medmindre anden aftale er indgået skriftligt. Ved for sen betaling er kunden forpligtet til at betale rykkergebyr ved BilligeBonruller.dk´s fremsendelse af rykkerskrivelse.

Leveringsbetingelser:
Ved bestilling på hverdage inden kl. 11 sendes orden typisk samme dag. Afvigelser kan forekomme i forbindelse med weekender, helligdage og ferie. BilligeBonruller.dk er ikke ansvarlig for leveringstid, da varerne typisk leveres af GLS til en erhvervsadresse eller pakkeshop.

Returret:
Der er 14 dages returret på produkter - regnet fra den dag produktet er modtaget af kunden. Varerne kan først returneres efter forudgående aftale. Returfragt betales af kunden og produkter skal returneres i original emballage. Produkter kan således ikke returneres, hvis indpakningen er brudt eller beskadiget.

Registrering og behandling af oplysninger:
Alle oplysninger indtastet på vores hjemmeside behandles med fortrolighed.