Vilkår

Priser:
Angivne priser gælder kun for ordrer til levering i Danmark, ikke omfattende Grønland og Færøerne. Alle priser er i DKK ekskl. moms og inkl. levering. Der må påregnes et gebyr på kr. 55 for med varer for under kr. 360 eksklusiv moms.

Betaling:

Ved betaling med kort: Vi hæver pengene, når vi afsender varen.
Netto 10 dage efter forudgående aftale. Faktura tilsendes på den ønskede email-adresse. Fuld betaling skal ske inden 10 dage fra fakturadato medmindre anden aftale er indgået skriftligt. Ved for sen betaling er kunden forpligtet til at betale rykkergebyr ved BilligeBonruller.dk´s fremsendelse af rykkerskrivelse.

Leveringsbetingelser:
Ved bestilling på hverdage inden kl. 11 sendes orden typisk samme dag. Afvigelser kan forekomme i forbindelse med weekender, helligdage og ferie. BilligeBonruller.dk er ikke ansvarlig for leveringstid, da varerne typisk leveres af GLS til en erhvervsadresse eller pakkeshop.

Reklamationsret for erhvervs handel (B2B handel)
BonBazaren (billigebonruller.dk) yder 12 mdr. reklamationsret mod fejl og mangler på kasseapparater og lignende varigt udstyr. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. BonBazaren (billigebonruller.dk) afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for køber.
Der ydes ingen garanti på fejl der er opstået i software som følge af virus, spyware, slettede filer, manglende installering af opdateringer til styresystem, brugerfejl og ustabilitet forårsaget af installerede programmer. Garantien og reklamationsretten dækker heller ikke fejl forårsaget af egen installation af hardware. Der ydes ingen garanti for tab af data i forbindelse med reparation.

Returret:
Der er 14 dages returret på produkter - regnet fra den dag produktet er modtaget af kunden. Varerne kan først returneres efter forudgående aftale - enten telefonisk på telefon +45 36 34 13 14 eller pr email: salg@billigebonruller.dk. Returfragt betales af kunden og produkter skal returneres i original emballage. Produkter kan således ikke returneres, hvis indpakningen er brudt eller beskadiget.

Registrering og behandling af oplysninger:
Alle oplysninger indtastet på vores hjemmeside behandles med fortrolighed.


billigebonruller.dk drives og ejes af BonBazaren ApS CVR 41937548, juridisk adresse Idrætsvej 41, 2650 Hvidovre.